PRAKTISCH

VOOR DE REIS

Samen bespreken we telefonisch of, als u woonachtig bent in Nederland of België, op afspraak bij u thuis, uitgebreid uw wensen. Daarna ontvangt u een mooi reisvoorstel op maat. U bepaalt zelf hoe de reis er uit komt te zien, wanneer en hoe lang u op reis gaat en met wie. Of u nu alleen reist, met uw partner, gezin of familie, een groep vrienden of collega’s, alles is mogelijk.

TIJDENS DE REIS

U reist privé met uw eigen reisgezelschap in uw eigen tempo en niet gehaast in grote groepen. Afhankelijk van de bestemming en uw voorkeuren kan dit per huurauto zijn, met een privé gids of als fly-in reis waarbij u per klein vliegtuig reist. Na aankomst op uw bestemming ontvangt mijn collega ter plaatse u om u te verwelkomen en om de laatste, praktische zaken te bespreken. Ook tijdens de reis is Safari Design en mijn lokale partner 24 uur per dag bereikbaar. Alles is van A tot Z tot in detail georganiseerd zodat u zorgeloos op pad gaat.

NA DE REIS

Na thuiskomst hoor ik graag alles over uw safari avonturen en bel ik u om al uw bevindingen door te spreken. Mooie verhalen, persoonlijke anekdotes maar ook verbeterpunten hoor ik graag. Dit vind ik een van de leukste en belangrijkste aspecten van de hele reis. Persoonlijke aandacht houdt niet op na het boeken van een reis!

DUURZAAMHEID

Misschien denkt u bij toerisme niet meteen aan duurzaamheid. Toch kan uw reis wel degelijk verschil maken. Safari Design werkt enkel samen met partners die rekening houden met natuurbehoud, afvalbeleid en arbeidsrechten van de mensen die ter plaatse werkzaam zijn. Ik vind het persoonlijk belangrijk om hier rekening mee te houden en werk daarom selectief. Safari Design is tegenstander van jachtsafaris en toeristische attracties die dieronvriendelijk zijn. Laat mij weten wat u belangrijk vindt en dan houd ik hier, waar mogelijk, rekening mee. Graag denk ik ook op dit vlak met u mee.

ZEKERHEID

Safari Design is aangesloten bij de Stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantiefonds GGTO garandeert de teruggaven van vooraf betaalde reisgelden en eventueel uw terugreis, als de betrokken touroperator in financieel onvermogen zou raken. Dat is wel zo'n veilig gevoel als u de reis boekt. Meer details en voorwaarden leest u op de website van GGTO. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke verplichtingen en kunt u met een gerust gevoel op reis. De bijdrage hiervoor bedraagt 15 euro per boeking. Download hier de voorwaarden van Safari Design in PDF.

VERZEKERINGEN

Nadat u uw maatwerkreis heeft geboekt, is het verstandig om na te denken over een reis- en/of annuleringsverzekering. Safari Design werkt samen met Bart Janssen Assurantiën. Met een reisverzekering krijgt u bij pech op reis de juiste hulp via de SOS alarmcentrale die wereldwijd werkt. Zo gaat u met een gerust gevoel op reis. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor schade aan uw bagage, geneeskundige kosten en een eventueel ongeval. Met een annuleringsverzekering beschermt u zichzelf tegen een financiële domper wanneer uw vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Ook kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. Bart Janssen Assurantiën helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Persoon
Aanmelden voor de nieuwsbrief